Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2021, 12:21

Ništa od Zvezde, Matijas Lesor na oku Partizana

Dogovor još nije postignut, ali...

Spekulisalo se da bi ovog leta Matijas Lesor mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, ali sada veleobrt. Prema poslednjim informacija francuski centar bi vrlo lako karijeru mogao da nastavi u taboru Zvezdinog večitog rivala – Partizana.

Vest je prvi objavio Kurir, koji je naveo da je dogovor već postignut, mada prema informacijama Mozzart Sporta još nije dotle došlo. Ali kontakata je bilo i nije nemoguće da će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sporazum i biti utanačen već u narednim satima. Mada crno-beli imaju i druge opcije na oku, a videli smo nekoliko puta u ovom prelaznom roku kako se stvari brzo menjaju.

Podsetimo, Lesor je već igrao u Srbiji, u sezoni 2017/2018 kada se Zvezda okitila titulom šampiona. Ostao je upamćen i po promašenom ziceru u trećem meču finalne serije ABA lige Budućnosti u Podgorici.

Potom je otišao u Malagu, pa je igrao u Bajernu, a prošle sezone i u Monaku u kojem je prosečno beležio 12,5 poena i šest skokova po utakmici.

Ovog leta je bio vrlo interesantan na tržištu, posebno zato što su i crno i crveno-beli jurili pojačanje na poziciji "petice". Zvezda se brzo povukla iz priče, Partizan je po svemu sudeći rešen da iskoristi situaciju...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.