Crno-beli u Vršcu

Izvor: RTS, 10.Jan.2011, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crno-beli" u Vršcu

Košarkaši Hemofarma dočekuju od 18 časova ekipu Partizana u utakmici 15. kola regionalne NLB lige. Od 20.15, u beogradskoj hali Pionir, sastaju se Crvena zvezda i podgorička Budućnost.

U prethodnom ovogodišnjem susretu dva tima "crno-beli" su zabeležili pobedu u 2. kolu NLB lige. U Pioniru je tada upisana pobeda rezultatom 77:66.

"Crno-beli" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su sada 5. na tabeli, uz utakmicu manje, dok je Hemofarm deseti sa skorom 7 pobeda i 7 poraza. Tim Vlade Jovanovića ima pobedu više i poraz manje od narednog rivala u Jadranskoj ligi.

U ponedeljak, 10. januara, sa početkom u 20.15, košarkaši Crvene zvezde će i u 15.kolu NLB lige igrati kao domaćini. U Pionir dolazi ekipa Budućnosti.

Podgorički tim ove sezone igra u veoma dobroj formi i nalazi se u vrhu tabele regionalnog takmičenja.

Trener "crveno-belih" Mihailo Uvalin očekuje još jednu tešku utakmicu, protiv odličnog protivnika: "Apsolutno moramo da pokušamo da odigramo mnogo bolju utakmicu i da pokažemo da je protiv Nimburka bio samo loš dan. Želimo što pre da zaboravimo to loše izdanje protiv Čeha, jer ja verujem da moja ekipa definitivno može bolje".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.