Vratiti dug navijačima

Izvor: Politika, 09.Jan.2011, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratiti dug navijačima

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Budućnost (20,15 č)

U duel s jednim od favorita NLB lige košarkaši Crvene zvezde ulaze s velikim dugom prema navijačima. U prethodnom kolu razočarali su igrom i zalaganjem oko 6.000 gledalaca, ali ipak veruju da protiv Budućnosti neće izostati podrška. Iako se radi o teškom rivalu, na Malom Kalemegdanu očekuju petu prvenstvenu pobedu koja bi im olakšala put >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u borbi za opstanak i znatno podigla samopouzdanje.

– Moramo da odigramo neuporedivo bolju utakmicu nego protiv Nimburka i pokažemo da je to bio samo loš dan. Verujem u tim i njegove mogućnosti, a nadam se da neće izostati pomoć sa tribina. U svakom meču u „Pioniru” moramo da igramo kao da je presudan i bez obzira što se radi o rivalu koji je među vodećim u ligi, verujem u pobedu – naglasio je trener Mihailo Uvalin.

Trio Zvezdinih Amerikanaca odigrao je protiv Čeha najslabiju utakmicu, a centar Entoni Majls obećava mnogo veću borbenost i zalaganje.

– Moramo da igramo hrabro kao tim, s mnogo energije svih četrdeset minuta. Budućnost je pokazala i protiv Partizana da nije slučajno u vrhu i ni po koju cenu ne smemo da uđemo u njihov ritam. Znamo da će navijači biti uz nas i nećemo ih razočarati – rekao je iskusni centar.

Meč u „Pioniru” počinje u 20,15 časova.

M. S.

objavljeno: 10.01.2011

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.