Bertomeu pohvalio Zvezdu i - OTPISAO Partizan!?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bertomeu pohvalio Zvezdu i - OTPISAO Partizan!?

Loše vesti za crno-bele stigle su večeras od strane prvog čoveka Evrolige...

Ono o čemu se u pojedinim domaćim medijima spekulisalo prethodnih dana, večeras je u razgovoru za RTS potvrdio prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu. Zaključak posle svega je da će Partizan, izgleda, morati još dugo da čeka na povratak u Evroligu!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Bertomeu se, između ostalog osvrnuo na odluku crno-belih (pod pritiskom suspenzije od strane KSS) da odustane od učešća u Evrokupu i ''preseli se'' u FIBA Ligi šampiona i s tim u vezi uputio jasnu poruku Partizanu.

''Partizan je dugo godina bio evroligaš. Pred početak sezone pitali su nas da učestvuju u Evrokupu i mi smo ih pozvali.

Ali, oni su kasnije promenili odluku i sada im želimo mnogo uspeha u FIBA ligi šampiona. Nadamo se da će i u narednim godinama imati puno uspeha u FIBA takmičenjima'',
poručio je Bertomeu, pa kako sada stvari stoje, nastup u FIBA Ligi šampiona biće Partizanov maksimalni domet kada je u pitanju evropska scena narednih godina.

Crvena zvezda mts je za Bertomeua mnogo vedrija tema, pa je i ovoga puta pohvalio aktuelnog šampiona Srbije i ABA lige.

''Već nekoliko godina imamo odličnu saradnju sa Zvezdom, koja je odigrala važnu ulogu u donošenju odluke da se organizacija F4 dodeli Beogradu'', naglasio je Bertomeu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bertomeu precrtao Partizan: Neka vam je sa srećom u FIBA takmičenju narednih godina

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2016

"Pred početak sezone pitali su nas da učestvuju u Evrokupu i mi smo ih pozvali. Međutim, kasnije su promenili odluku"..Verovatno nikada neće biti poznat odgovor na pitanje da li je Partizan u poslednjem trenutku zaista morao da odustane od učešća u Evrokupu i pod kojim okolnostima je zapravo Parni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.