Vaterpolo: Majstorica za titulu

Izvor: OkRadio.rs, 12.Maj.2013, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo: Majstorica za titulu

Vaterpolisti Radničkog izborili su se za odlučujući peti meč finalne serije šampionata Srbije. U četvrtom duelu finala Kragujevčani su na svom bazenu lako i ubedljivo savladali Crvenu zvezdu sa 13:9. U rezultatski najmanje neizvesnom duelu finalne serije ekipa Dejana Udovičića je praktično od početka do kraja imala prednost i zasluženo je izborila majstoricu koja se u sredu igra na Tašmajdanu. Filip Filipović postigao je tri pogotka za Kragujevčane, u čije redove se posle dva meča pauze zbog suspenzije vratio kapiten Vanja Udovičić. Po tri pogotka u beogradskom timu postigli su Marko Avramović i Strahinja Rašović.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Majstorica za vaterpoliste

Izvor: Radio Centar 987, 13.Maj.2013, 10:25

Vaterpolisti Radnickog uspeli su da izbore majstoricu, posto su u cetvrtom susretu finalne serije plej-ofa Prve A lige Srbije, u fantasticnoj atmosferi kragujevackog bazena ubedljivo savladali Crvenu ..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.