Vasović: „Imamo ambiciju da postanemo vaterpolo centar u regionu“

Izvor: KGsport.info, 21.Avg.2013, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasović: „Imamo ambiciju da postanemo vaterpolo centar u regionu“

Jugoslav Vasović od danas je i zvanično novi sportski direktor VK Radnički.
Nekadašnji reprezentativac, osvajač bronzane medalje na OI u Sidneju i klupski prvak Evrope sa Bečejem, biće nesumnjivo veliko pojačanje u sportskom sektoru Radničkog.
Kako je i sam istakao, njegov glavni zadatak biće da pomogne timu u organizacionom pogledu, sa akcentom na stvaranje vaterpolo škole u okviru kluba, koja bi u budućnosti postala stožer Radničkog.
„Osnovni cilj nam je je da u narednom periodu stvorimo igrače iz Kragujevca, koji će biti prvo prvotumci Radničkog, a kasnije, nadam se, i reprezentativci Srbije. Ovde su uslovi su odlični i mi imamo ambiciju da postanemo vaterpolo centar u regionu.“ – optimističan je Vasović.

Kako bi se taj cilj ostvario, angažovan je Dragan Strugar, čovek koji je trenira mlađe selekcije državnog tima. Njemu će pomagati još jedan trener, čije će ime biti poznato narednih dana.
Što se prvog tima tiče, ciljevi su jasni: titula i plasman u Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vasović: U Radničkom treba da igraju deca iz Kragujevca (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 21.Avg.2013

Radnički iz Kragujevca predstavio je novog sportskog direktora Jugoslava Vasovića, nekadašnjeg proslavljenog reprezentativca, osvajača bronzane medalje na OI u Sidneju i klupskog prvaka Evrope sa Bečejom.

Nastavak na Sportal.rs...

Vasović doveden da unapredi školu

Izvor: Mondo, 21.Avg.2013

Glavni zadatak novog sportskog direktora VK Radnički Kragujevac biće rad na razvoju škole tog kluba.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.