VANJA TUK’O PARTIZAN U ZAGREBU, ČASTIO U BEOGRADU

Izvor: Kurir, 16.Nov.2010, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANJA TUK’O PARTIZAN U ZAGREBU, ČASTIO U BEOGRADU

Vanja Udovičić nije čovek, on je Supermen! Sumnjamo da bi čak poznati strip junak mogao da uradi ono što je pošlo za rukom vaterpolisti zagrebačke Mladosti.

Vanja Udovičić nije čovek, on je Supermen!

Sumnjamo da bi čak poznati strip junak mogao da uradi ono što je pošlo za rukom vaterpolisti zagrebačke Mladosti.

Krenimo redom: Vanja je najpre u bazenu kraj Save odigrao meč Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protiv bivšeg kluba Partizana. Doduše, malo je štedeo crno-bele, pa im je „zabio“ samo jedan gol. Odmah posle utakmice, verovatno još mokre kose, uputio se za Beograd kako bi stigao u noćni klub „Teatro“. Vozio je Vanja 442 kilometra, a koliko je stiskao gas, bolje da ne pominjemo, zakona radi.

Uglavnom, u sitne sate pojavio se na vratima prestižnog okupljališta sportista, estrade i ostalih VIP faca. E, tu je Vanja pokušao da uteši bivšeg saigrača Nikolu Rađena, sve uz umilni glas njegove supruge Ane Kokić. I dok je Ana pevušila hit „Da li si to ti?“, Udovičić je verovatno rekao: Jesam, pa nije valjda moj duh?

Ekipa Kurira

Kolarov cirka samo sok

Reprezentativac Aleksandar Kolarov nikako nije mogao da propusti žurku sportista, ali je za razliku od svojih kolega, koji su bili u separeu pored, celo veče mirno sedeo sa sokom ispred sebe. Vidi se da je čovek pravi profesionalac.

Društvo mu je pravio Luka Tešanović, koji je te večeri u „Teatru“ imao i zadatak da animira brojne goste. Luka se verovatno interesovao kakav je život na Ostrvu iz ugla najskupljeg levog beka na svetu.

Lola se nameće selektoru

Imamo aduta za Evropsko prvenstvo!

Ime mu je Milan - Lola Smiljanić, a trenutno je zaposlen u Fudbalskom klubu Partizan, kao igrač sredine terena. Lola je klubu „Teatro“ nagovestio da za „orlove“ neće biti zime u kvalifikacijama za EP, s obzirom na to da je majstorski oponašao svoje kolege iz reprezentacije, koji su se proslavili na Mundijalu u Južnoj Africi.

Smiljanić, doduše, nije blistao na terenu, ali je noć proveo konzumirajući cigarete i alkohol, baš kao što su se Stojković, Lazović, Milijaš i Pantelić spremali za istorijsku pobedu nad Nemcima. I nije bio sam, pošto su mu društvo pravili saigrač Marko Jovanović i Nenad Marinković.

(I. V.)

Vanja – od Zagreba do Beograda


16.00 počinje utakmica u Zagrebu

16.58 kraj utakmice

17.10 odlazi na tuširanje

18.41 izlazi iz svlačionice i seda u auto

00.30 stiže u Beograd

01.00 otvara vrata „Teatra“
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.