Sjajna vest, uskoro povratak Nikole Rađena!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna vest, uskoro povratak Nikole Rađena!

Dugogodišnji srpski reprezentativac Nikola Rađen uskoro će se ponovo vratiti vaterpolu, posle današnje odluke Suda za aportsku arbitražu u Lozani!

Kao što već znate, Nikola Rađen je pre nešto više od godinu dana suspendovan na četiri godine zbog toga što je bio poziitivan na doping testu, ali Sud u Lozani je tu odluku danas preinačio.

Kazna je prepolovljena, pa će Rađen umesto četiri, pauzirati dve godine, od čega je veći deo kazne već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odradio.

''Arbitražni sud je nakon žalbe Nikole Rađena na odluku Svetske plivačke federacije (FINA), promenio prvostepenu presudu.

Ova odluka je konačna i na nju niko nema pravo žalbe, pa je sasvim izvesno da ćemo posle dve godine, ponovo gledati našeg asa u bazenima", saopštila je PR agencija "Wind Communication", koja zastupa našeg vaterpolistu.

Šta to praktično znači?

S obzirom da je Rađen bio pozitivan na kokain na doping testu posle utakmice između Srbije i Španije, 17. februara prošle godine, Rađena ćemo u bazenu ponovo moći da vidimo od 17. februara naredne godine.

U proteklom periodu, Rađen je priznao grešku, učestvovao u brojnim akcijama u kojima je govorio o štetnosti korišćenja doping sredstava, pa je sud sigurno i to imao u vidu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.