Profil regionalne vaterpolo lige za 15 dana

Izvor: Press, 22.Maj.2014, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profil regionalne vaterpolo lige za 15 dana

U konstruktivnoj diskusiji na sastanku prvog Upravnog odbora buduće Triglav vaterpolo lige predstavnici nacionalnih saveza izneli su predloge vezane za sistem takmičenja i broj klubova, uvažavajući, pre svega, situaciju u svojim sredinama, preneo je Vaterpolo savez Srbije (VSS).
Takođe je razgovarano o prenosima, TV pravima, marketingu, PR komisiji, o čemu će biti reči narednoj sednici UO.
Iz VSS u UO >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su kooptirana trojica članova - predsednik Milorad Krivokapić, potpredsednik Aleksandar Šoštar i Goran Bojović.
Na sastanku u srpskoj Kući vaterpola Hrvatsku su predstavljali Predrag Sloboda, Perica Bukić i Željan Konsuo, Crnu Goru Ðuro Marić i Petar Porobić, a Sloveniju Marko Tropan.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Profil regionalne vaterpolo lige za 15 dana

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Maj.2014

Predstavnici vaterpolo saveza Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije dogovorili su se u Beogradu da u narednih 15 dana izvrše dodatne konsultacije unutar samih saveza kako bi bio postignut sporazum o sistemu takmičenja i broju klubova u regionalnoj ligi.. (FOTO: V. Marković). U konstruktivnoj diskusiji...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.