Novi poraz vaterpolistkinja Srbije

Izvor: B92, 17.Jan.2020, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz vaterpolistkinja Srbije

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Slovačke sa 6:2, u četvrtom kolu grupe A Evropskog prvenstva.

Ovaj poraz znači da će naše vaterpolistkinje sigurno ostati na poslednjoj poziciji, iako im je ostalo da odigraju još jedan meč, protiv lidera i domaćina Mađarske.

Slovakinje su znatno bolje bile u ovom duelu, bile u prednosti od samog starta, a vođstvo su samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povećavale.

Srbija je slabo koristila igru sa igračicom više, što je na kraju bio ključni detalj susreta.

Jedina dva gola na ovom meču za našu zemlju postigla je Hristina Ilić.

Srbija protiv Mađarske igra u nedelju od 19.00.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brodolom hrvatskih vaterpolistkinja

Izvor: B92, 17.Jan.2020

Ženska vaterpolo reprezentacija Hrvatske pretrpela je ubedljiv poraz od Rusije sa 34:1, u 4. kolu grupe A Evropskog prvenstva...Jedini gol u poraženoj ekipi postigla je Dina Lordan, dok je kod Ruskinja najefikasnija bila Jelvina Karimova sa šest pogodaka...Hrvatskoj je ovo treći poraz, a jedini trijumf...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.