Ana Kokić: Nikola i ja ne umemo da se svađamo!

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Feb.2012, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić: Nikola i ja ne umemo da se svađamo!

Ana Kokić (28), koja je tri i po godine u braku sa vaterpolo asom Nikolom Rađenom, otkriva da joj se muškarci i dalje udvaraju, iako nosi burmu. Ali, ona im odmah stavi do znanja da je srećno udata, pa odustaju. I dok se većina njenih koleginica razvodi, ona sa suprugom ne ume ni da se posvađa.
- Nas dvoje ne umemo da se posvađamo pošteno, onako da
Opširnije...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Kokić: Nikola i ja ne umemo da se svađamo!

Izvor: Scandal.rs, 16.Feb.2012

Ana Kokić (28), koja je tri i po godine u braku sa vaterpolo asom Nikolom Rađenom, otkriva da joj se muškarci i dalje udvaraju, iako nosi burmu. Ali, ona im odmah stavi do znanja da je srećno udata, pa odustaju. I dok se većina njenih koleginica razvodi, ona sa suprugom ne ume ni da se [..] Related...

Nastavak na Scandal.rs...

Ana Kokić: Nikola i ja ne znamo da se posvadjamo

Izvor: Svet plus, 16.Feb.2012

Pevačica Ana Kokić koja je tri i po godine u braku sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, otkrila je da joj se muškarci i dalje udvaraju, iako nosi burmu. Takođe je dodala da ona i njen suprug ne umeju ni da se posvađaju.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.