FS Albanije: Pobedila je pravda

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS Albanije: "Pobedila je pravda"

Predsednik Fudbalskog saveza Albanije Armand Duka pozdravio je odluku Suda za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani i ocenio da je u ovom slučaju pravda pobedila.

Međunarodni sud za sportsku arbitražu je ranije danas preinačio kazne Evropske fudbalske unije (UEFA) za prekinutu utakmicu Srbije i Albanije, tako da je utakmica sada registrovana službenim rezultatom 3:0 za Albaniju.

"Osvojili smo važne bodove, ali najvažnije je da je pobedila pravda i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je samim tim pobedio i fudbal. Hvala svima koji su nas podržali tokom ovog proseca. Ovo je rezultat duge pravne borbe, koja je zahtevala posvećenost, energiju i ozbiljnost", rekao je Duka.

UEFA je prvobitno registrovala meč službenim rezultatom 3:0 za Srbiju zato što reprezentacija Albanije nije htela da nastavi meč nakon prekida izazvanog neredima koji su nastali zbog pojave bespilotne letelice s nacionalističkim simbolima iznad stadiona u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Prištine pozivaju da se proslavi odluka CAS

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2015

Navijači Prištine pozvali su sve Albance, bez obzira gde se nalaze da večeras prisustvuju slavlju povodom odluke Suda za sportsku arbitražu (CAS) da se fudbalskoj reprezentaciji Albanije dodele tri boda na utakmici sa Srbijom...U pozivu koji je objavljen na Fejsbuk stranici navijača Prištine i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.