Tuga: Preminuo dečak kojeg su uoči Uskrsa udarila kola

Izvor: BKTV News, 22.Apr.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga: Preminuo dečak kojeg su uoči Uskrsa udarila kola

Dimitrije Glišić (13) podlegao je juče povredama koje je zadobio prošle subote kada je na njega dok je vozio bicikl u centru sela Voćnjak kod Loznice naleteo automobil.

Trinaestogodišnjak je preminuo juče u Kliničkom centru Srbije. On je prošle subote teško povređen kada je na njega naleteo automobil u trenutku kada je sa sporednog puta biciklom izašao na glavni put Loznica-Zajača, pišu “Novosti”.

Dečak je iz Opšte bolnice u Loznici u subotu hitno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prebačen u Beograd, gde su se lekari borili za njegov život, ali su povrede, pre svega glave, bile kobne.

Sudar automobila i kombija: Poginuo mladić kod Zrenjanina!

U proteklih nedelju dana bilo je blagih nagoveštaja da se stanje poboljšava, ali je mališan juče uprkos naporima lekara preminuo.

"Ovo je bol do neba, ostali smo bez našeg anđela koga su svi voleli. Čekali smo i iščekivali svakog trena. Nadali smo se da će da preživi, a, evo, doživeli smo najgore", rekao je Mitar Glišić, deda preminulog Dimitrija.

Za volanom automobila je bio osamnaestogodišnji Lozničanin Stefan A. koji, kako je ustanovljeno, nije imao alkohola u krvi. Protiv njega će biti podneta krivična prijava.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.