Ruma: Likovni konkurs Uskrs u mom domu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020, 10:30

Ruma: Likovni konkurs "Uskrs u mom domu"

Uprkos tom što ne radi sa korisnicima, Gradska biblioteka "Atanasije Stojković" iz Rume ne prekida tradiciju uskršnjeg likovnog konkursa. Naime povodom nastupajućeg Uskrsa, raspisan je likovni konkurs na temu "Uskrs u mom domu".

Konkurs traje do 15. aprila, a kako je pojašnjeno može se koristiti bilo koja tehnika – flomasteri, tempere, kolaž papir, plastelin i slično. S obzirom na situaciju sa korona virusom prijave se šalju online putem mejla decjeaudiobajke@gmail. com, a oni koji ponesu pobedu biće nagrađeni kada se završe trenutne okolnosti u vezi sa epidemijom, saopštila je ova ustanova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.