Oblaci i Uskrs odložili roštiljanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblaci i Uskrs odložili roštiljanje

Ove godine praznik rada, poklopio se sa Uskrsom, pa se sindikati odustali od tradicionalnih prvomajskih okupljanja, a zbog loše vremenske prognoze, mnogi su odustali i od tradicionalnog praznovanja u prirodi.

Prvomajski uranak decenijama je bio povod za odlazak u prirodu na tradicionalno druženje uz roštilj i kotlić. Izletišta su od ranog jutra bila prepuna, a putevi prema njima zakrčeni.

Danas nešto drugačija slika: Kamenički park u Novom Sadu je poluprazan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << I zbog Uskrsa koji se tradicionalno slavi u porodičnom krugu i zbog toga što nas je vreme izneverilo, ali i zbog toga što Praznik rada, polako iz godine u godinu, gubi smisao.

Nadležni su se inače potrudili da dobro pripreme izletišta. Obezbeđeno je dovoljno parkirališta i mesta za odlaganje smeća, a izletnici su dobijali i obaveštenja o zaštiti od požara.

Sve to važiće i u narednim danima, pa ako nam se posreći sa vremenskom prognozom, neka vam priroda bude jedno od mesta gde ćete provesti praznične dane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.