Konjičke trke pomerene za ponedeljak

Izvor: Blic, 21.Apr.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konjičke trke pomerene za ponedeljak

Zbog predstojećih Uskršnjih praznika, treći trkački dan sezone 2011. na Beogradskom hipodromu biće održan u ponedeljak, 25. aprila, umesto u nedelju. Program počinje u 11.30 sati, start prve trke zakazan je za 14.30, a najmlađe posetioce očekuju praznična iznenađenja.

- Svako dete koje dođe u ponedeljak, drugog dana Uskrsa, na Beogradski hipodrom dobiće na poklon farbano jaje, a biće organizovana i besplatna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << škola jahanja - najavio je Boris Ivković, direktor ovog javnog preduzeća, i pozvao građane da dođu u što većem broju, zabave se i uživaju u čarima konjičkog sporta na svom omiljenom izletištu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TREĆI TRKAČKI DAN NA HIPODROMU POMEREN ZA 25. APRIL

Izvor: Kurir, 21.Apr.2011

BEOGRAD - Treći trkački dan ovogodišnje sezone na "Beogradskom Hipodromu", umesto u nedelju, 24. aprila, biće održan u ponedeljak 25. aprila, najavljeno je iz tog preduzeća...- Najmlađe posetioce, koji tog dana dođu na Hipodrom, očekuje praznično iznenađenje, a biće organizovana i besplatna...

Nastavak na Kurir...

Počinje "Bitka bendova"

Izvor: S media, 21.Apr.2011

Povodom početka drugog festivala klupskih bendova "Battle of the Bands 2011", u četvrtak je u Lava baru održana konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali članovi žirija, predstavnici bendova - učesnika, kao i predstavnici organizatora i sponzora Festivala...Festival "Battle of the Bands"...

Nastavak na S media...

Besplatna škola jahanja na "Beogradskom hipodromu"

Izvor: S media, 22.Apr.2011, 11:23

Zbog uskršnjih praznika, treći trkački dan sezone 2011. na "Beogradskom hipodromu" biće održan danas. Najmlađe posetioce očekuju praznična iznenađenja.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.