Izvor: Blic, 17.Apr.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje na Uskrs izvela jedna NEOBIČNA POLICAJKA

Uskršnja potera za kradljivcem automobila u blizini australijskog grada Pert uspešno je okončana, a čast da uhapsi prestupnika imala je policajka koja je tom prilikom nosila na glavi plišane, roze, zečije uši.

19yo Northam man assisting us following pursuit to Clackline. Successful early #easteregghunt but we couldn't find his #anklebracelet. #FB pic.twitter.com/qd3txFyhWv

Slike koje je tom prilikom na društvenu mrežu Tviter postavila australijska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prikazuju policajku koja pored puta stoji sa uhvaćenim kradljivcem na čijim rukama se nalaze lisice, dok joj iz kose štrči ovaj neodoljivi modni detalj.

- Rana potraga za uskršnjim jajima je uspešno izvršena - piše na zvaničnoj Tviter stranici policije iz grada Mandering.

19-godišnji muškarac koji je uhapšen tom prilikom tereti se za krađu motornog vozila kao i za vožnju pod uticajem narkotika, objavila je policija takođe na Tviteru.

Na fotografijama se vidi i ukradeni automobil lend rover, a nastale su nakon uspešno završene policijske potere za osumnjičenim u selu Kleklajn. Izgleda da veliki hrišćanski praznik nisu baš svi ozbiljno shvatili, piše Indipendent.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) OVAKO IZGLEDA HAPŠENJE NA VASKRS: Kradljivac automobila protiv NEOBIČNE policajke

Izvor: Kurir, 18.Apr.2017, 07:32

...Slike koje je tom prilikom na društvenu mrežu Tviter postavila australijska policija prikazuju policajku koja pored puta stoji sa uhvaćenim kradljivcem na čijim rukama se nalaze lisice, dok joj iz kose štrči ovaj neodoljivi modni detalj.."Rana potraga za uskršnjim jajima je uspešno izvršena"...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.