Srbiji preti bosanski i ukrajinski scenario

Izvor: Beta, 23.Feb.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiji preti bosanski i ukrajinski scenario

VALJEVO, 23. februara 2014. (Beta) - Funkcioner Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović ocenio je u nedelju da Srbiji preti bosanski i ukrajinski scenario socijalnog bunta gradjana na ulicama ukoliko na vlasti ostane, kako se izrazio, nekompetentan režim Srpske napredne stranke (SNS).

Stefanović je novinarima u Valjevu rekao da bi to bio najgori scenario mogućih dešavanja posle vanrednih parlamentarnih izbora zakazanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << za 16. mart.

"Nekompetentna vlast naprednjaka ne nudi ništa osim demagogije, a za dve godine vlasti SNS je upropastio sve čega se dohvatio", kazao je Stefanović.

On je dodao da je izbor 16. marta lak - kome je u protekle dve godine bilo dobro neka glasa za SNS, kome nije bilo dobro treba da svoj glas da DS-u, jedinoj opozicionoj partiji u Srbiji.

"DS jedini ima jasan program ekonomskog oporavka ekonomije, privrede i poljoprivrede, koji može da donese nova radna mesta", precizirao je Stefanović.

On je ocenio da nije dobro da se uspostavi autoritarni režim jednog čoveka, koji bi da odlučuje o svemu - od cene malina, do čišćenja snega.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Srbiji preti bosanski i ukrajinski scenario

Izvor: Studio B, 23.Feb.2014

Funkcioner Demokratske stranke Borislav Stefanović ocenio je da Srbiji preti bosanski i ukrajinski scenario socijalnog bunta građana na ulicama ukoliko na vlasti ostane, kako se izrazio, nekompetentan režim Srpske napredne stranke. ..Stefanović je novinarima u Valjevu rekao da bi to bio najgori...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.