Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Julija Timošenko kandidat za predsjednika

KIJEV - Ukrajinski opozicioni lider Julija Timošenko izjavila je danas da će se kandidovati za predsjednika na izborima sljedeće godine.

"Kandidovaću se za predsjednika Ukrajine", rekla je Timošenkova dok je odgovarala na pitanja putem svoje stranice na "Fejsbuku".

Ona vodi u anketi koju je u maju sprovela analitička grupa Razumkov iz Kijeva u saradnji ka Fondacijom za demokratske inicijative Ilko Kučeriv.

Prema rezultatima ankete, ona ima podršku 13 odsto glasača.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Timošenko hoće na čelo Ukrajine

Izvor: Mondo, 20.Jun.2018

Liderka ukrajinske opozicije i bivša premijerka te zemlje Julija Timošenko,izjavila je danas da će se kandidovati za predsednika na izborima koji će biti održani iduće godine...Foto: YouTube/printscreen/EPP.."Kandidovaću se za predsednika Ukrajine", rekla je ona na video-snimku na kojem odgovara...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.