Julija Timošenko: Kandidovaću se za predsednika 2019.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Julija Timošenko: Kandidovaću se za predsednika 2019.

Liderka ukrajinske opozicije i bivša premijerka te zemlje, Julija Timošenko, izjavila je danas da će se kandidovati za predsednika na izborima koji će biti održani iduće godine.

"Kandidovaću se za predsednika Ukrajine", rekla je ona na video-snimku na kojem odgovara na pitanja, a koji je objavljen na njenoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Prema rezultatima anete koju su u maju sproveli Fondacija za demokratske inicijative Kučeriv i institut Razumkov sa sedištem u Kijevu, Timošenko je bila u vođstvu, sa podrškom oko 13 odsto ispitanika koji nameravaju da glasaju, navodi Rojters.

Sadašnji predsednik Ukrajine Petro Porošenko bio je na četvrtom mestu, pokazali su rezultati istog istraživanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Julija Timošenko: Kandidovaću se za predsednika Ukrajine

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2018

Liderka ukrajinske opozicije i bivša premijerka te zemlje, Julija Timošenko, izjavila je danas da će se kandidovati za predsednika na izborima koji će biti održani iduće godine...- Kandidovaću se za predsednika Ukrajine - rekla je ona na video-snimku na kojem odgovara na pitanja, a koji je objavljen...

Nastavak na Vesti-online.com...

"Kandidovaću se za predsednika sledeće godine"

Izvor: B92, 21.Jun.2018, 00:29

Liderka ukrajinske opozicije i bivša premijerka Julija Timošenko izjavila je da će se kandidovati za predsednika na izborima koji će biti održani iduće godine..."Kandidovaću se za predsednika Ukrajine", rekla je ona na video-snimku na kojem odgovara na pitanja, a koji je objavljen na njenoj zvaničnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.