Zvao me na audiciju, pa skinuo gaće!

Izvor: Mondo, 09.Nov.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvao me na audiciju, pa skinuo gaće!

Glumica opisala kako izgleda "audicija kod Stivena Sigala".

Glumica Porša de Rosi napisala je na Twitteru da je doživela seksualno uznemiravanje od strane Stivena Sigala.

I voditeljka optužila Sigala!

"Moja finalna audicija za film Stivena Sigala bila je u njegovoj kancelariji. Rekao je da je važno da i van snimanja imamo 'hemiju', rekao mi da sednem i otkopčao svoje kožne pantalone. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pobegla sam," napisala je Porša.

Glumica je udata za voditeljku Elen Dedženeres, ali je dugo krila da voli pripadnice istog pola.

Ona je dodala da je žena koja ju je u tom trenutku zastupala bila "ravnodušna" i rekla joj da nije bila sigurna "da li je Sigal njen tip".

My final audition for a Steven Segal movie took place in his office. He told me how important it was to have chemistry off-screen as he sat me down and unzipped his leather pants. I️ ran out and called my agent. Unfazed, she replied, “well, I didn’t know if he was your type.”

— Portia de Rossi (@portiaderossi) November 8, 2017

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumica otkrila da ju je seksualno uznemiravao vlasnik srpskog pasoša Steven Seagal

Izvor: Tracara.com, 09.Nov.2017

Glumac Steven Seagal koji je od prošle godine vlasnik srpskog pasoša, još jedan je od holivudskih moćnika, koji je optužen za seksualno uznemiravanje. Glumica Portia de Rossi javno je osudila zvezde akcionih filmova: ona je na Twitteru ispričala da se on ponašao nedolično na audiciji za...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.