ŽESTOKA MAKLJAŽA U CENTRU GRADA: Sevale pesnice, baklje, HAOS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 11:08

ŽESTOKA MAKLJAŽA U CENTRU GRADA: Sevale pesnice, baklje, HAOS! (VIDEO)

Užasan prizor.

Posle četiri godine, na terenima Premijer lige BiH, igra se mostarski derbi. Utakmice Veleža i Zrinjskog oduvek su imale epitet visokog rizika, što je još jednom potvrđeno.

Naime, pedestak huligana prešlo je jutros preko Starog mosta na levu stranu Neretve i narušavalo javni red i mir u tom delu Mostara, potvrdio je portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

Vatreno jutro pred derbi #Mostar pic.twitter >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .com/V4QbzGwesL

— Bljesak.info (@Bljesak) August 8, 2020

Huligani su lomili i palili sve pred sobom po Fejićevoj ulici, a došlo je do tuče i opšteg nereda, prenose bosanski mediji.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak, na kome se vidi sukob razjarenih navijača, a čuje se i lomljava. Derbi Velež - Zrinjski je godinama predstavljao potencijalnu opasnost za bezbednost u Mostaru. Neretko je pre ili posle mečeva ovih rivala dolazilo do sukoba među najvatrenijim pristalicama dve strane.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Majstorija Fejsala Mulića u istorijskom derbiju Mostara! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020

Naš nekadašnji mladi reprezentativac zablistao večeras u dresu Veleža...Fudbalski vikend u Premijer ligi BiH obeležio je mostarski derbi, duel Veleža i Zrinjskog, koji je imao istorijski karakter, jer se prvi put na stadionu Veleža igralo pod svetlima nedavno postavljenih reflektora...Domaći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.