Izvor: RTS, 03.Nov.2020, 01:36

Vučić: Srbija uz Austriju u teškim trenucima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće povodom terorističkih napada u Beču.
"Duboko sam potresen strašnim terorističkim napadima u Beču. Moje najdublje saučešće porodicama nevinih žrtava i građanima Austrije. Budite sigurni, dragi prijatelji Aleksandre Van der Belene i Sebastijane Kurc, da je Srbija uz vašu zemlju u ovim teškim trenucima", napisao je Vučić na Tviteru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK SRBIJE POSLAO PODRŠKU AUSTRIJI Vučić: Srbija čvrsto uz vašu zemlju u ovim izazovnim vremenima

Izvor: Blic, 03.Nov.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je saučešće porodicama žrtava napada u Beču i svim građanima Austrije i poručio da Srbija stoji uz Austriju u ovim izazovnim vremenima.

Nastavak na Blic...

Predsednik Srbije izjavio saučešće povodom terorističkih napada U Austriji

Izvor: Danas, 03.Nov.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće porodicama žrtava i građanima Austrije povodom terorističkih napada u Beču.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.