Tviter isprobava tvitove pomoću glasa - audio poruke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2020, 12:15

Tviter isprobava tvitove pomoću glasa - audio poruke

Već neko vreme u "Tviteru“ krčkaju uslugu koja će korisnicima omogućiti da tvituju pomoću glasa. I zvanično je krenuo prvi deo test-faze za ograničeni broj tviteraša koji koriste "Eplovu“ "Ios“ platformu. Nema informacija o tome kada audio-tvit stiže na androide.

Društvene mreže ne prestaju da rade na poboljšanju korisničkog iskustva. Tako da i pre nego što su tviteraši pomislili da im je baš potrebno da u tvitove ubacuju nešto poput glasovne poruke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz "Tvitera“ poručuju da je počelo testiranje usluge koja veoma liči na to.

KorisniciTvitera moći će da snime poruku tako što kliknu na opciju za to i da je potom objave u okviru osnovnog tvita, navode u tehnološkoj kompaniji, prenosi portal The Verge.

Usluga će najpre biti dostupna ograničenom broju korisnika Ios operativnog sistema, a tokom narednih nekoliko nedelja testiranje će se proširiti na još korisnika "Eplovih“ uređaja, navode u "Tviteru“.

Nažalost, niko ne pominje korisnike androida, to jest kada bi do njih mogao da stigne ovaj novitet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.