Jovanović: Pokret Zvono a ne stranke izlazi na izbore

Izvor: RTS, 01.Feb.2020, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Pokret "Zvono a ne stranke" izlazi na izbore

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović saopštio je da će izaći na izbore u okviru pokreta "Zvono a ne stranke".
"Pokret 'Zvono a ne stranke' – sa svima koji mogu pravimo široki građanski pokret koji na izbore ide da bi naša deca živela u mirnoj i srećnoj Srbiji", naveo je Jovanović na Tviteru.

Istakao je da je postigao dogovor sa Nikolom Samardžićem i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokretom "Glas", sa koalicijom Tolerancija koja okuplja grupu manjinskih stranaka, sa istaknutim mladim liderima poput Aleksandra Simurdića, Ivana Đurića, Naima Beširija, sa nizom udruženja, grupa građana, poput udruženja mladih profesora i naučnih saradnika čiji rad u Beogradu koordinira Željko Ožegović oslobođen bilo kakvih stranačkih interesa. 
"Postigao sam dogovor i razgovaram o zajedničkom izlasku na izbore, i onaj još važniji, o preuzimanju sudbine u svoje ruke, o borbi za mir, za dogovor o Kosovu, za afirmaciju ljudskih prava i građanskih sloboda i o prevazilaženju svađa i podela i, na kraju, o drugačijoj Srbiji, normalnoj i našoj", navodi Jovanović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović izlazi na izbore u okviru pokreta "Zvono a ne stranke"

Izvor: B92, 01.Feb.2020

Beograd -- Lider LDP Čedomir Jovanović saopštio je da će na predstojeće parlamentarne izbore ta stranka izaći u okviru pokreta "Zvono a ne stranke"..."Pokret 'Zvono a ne stranke' pravimo sa svima koji mogu široki građanski pokret koji na izbore ide da bi naša deca živela u mirnoj i srećnoj...

Nastavak na B92...

Kolika može da bude cena bojkota

Izvor: RTS, 01.Feb.2020

Manje od sto dana ostalo je do redovnih parlamentarnih izbora. Umesto o programu stranaka, mnogo više se govori o bojkotu dela opozicije. U političku trku ulazi Pokret "1 od 5 miliona", zbog, kako kažu osnivači, najavljenog izostanka Saveza za Srbiju. Na izbornom listiću biće i pokret "Zvono,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.