Srbija u Kraljevu domaćin i za odbojkašice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u Kraljevu domaćin i za odbojkašice

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, poput muške selekcije, u Kraljevu biće domaćin Rusiji, Belgiji i Turskoj na trećem vikendu Lige nacija.

Srpske odbojkašice od 29. do 31. maja igraće u kraljevačkoj Hali sportova, samo dva dana nakon odbojkaša, takođe u Ligi nacija.

Takmičenje počinju u Brazilu protiv domaćina, Japana i Nemačke od 15. do 17. maja, a pet dana kasnije srpske odbojkašice idu u Makao na susrete sa Kinom, Poljskom i Tajlandom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Posle Kraljeva putuju u Roterdam gde će od 5. do 7. juna igrati protiv Holandije, Italije i Dominikanske republike, a poslednji vikend zakazan je u argentinskom Santa Feu protiv domaće selekcije, SAD i Južne Koreje.

Finalni turnir, na kome učestvuje pet najboljih i organizator, na programu je od 27. juna do 1. jula, a mesto će naknadno biti određeno.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.