Podmlađene odbojkašice poražene od Turkinja

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmlađene odbojkašice poražene od Turkinja

Srpkinje u izmenjenom sastavu nisu uspele da trijumfuju u Beogradu.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Beogradu od selekcije Turske sa 0:3 (19:25, 23:25, 20:25) u trećem kolu turnira četvrte grupe prvog vikenda Lige nacija.

Srbija je u prva dva kola upisala dve pobede, protiv Holandije i Južne Koreje, ali izabranice Zorana Terzića u večerašnjem meču nisu imale rešenja za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << raspoloženu Tursku.

Najefikasnija u pobedničkom timu bila je Ebrar Karakurt sa 20 poena, Hande Baladin je dodala 11, a Kubra Čaliskan i Meliha Ismailoglu po osam.

U redovima aktuelnih svetskih prvakinja najbolja je bila Tijana Bošković sa 15 poena, Brankica Mihajlović je upisala devet, a Mina Popović i Stefana Veljković po pet.

Reprezentacija Holandije je ranije danas sa 3:0 bila bolja od Južne Koreje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.