Izvor: Blic, 12.Dec.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Referentna kamatna stopa NBS zadržana na 2,25 ODSTO

Izvršni odbor Narodne banke Srbije odlučio je na današnjoj sednici da referentnu kamatnu stopu zadrži na nivou od 2,25 odsto. Donoseći takvu odluku, IO je imao u vidu očekivano kretanje inflacije i drugih makroekonomskih pokazatelja iz domaćeg i međunarodnog okruženja u narednom periodu, kao i dosadašnje ublažavanje monetarne politike, saopšteno je iz NBS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBS: Referentna kamatna stopa ostaje 2,25 odsto

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2019

Izvršni odbor Narodne banke Srbije (NBS) danas je odlučio da referentnu kamatnu stopu zadrži na nivou od 2,25 odsto, saopštila je NBS...Ocenjeno je da opreznost u vođenju monetarne politike i dalje potrebna, pre svega zbog kretanja u međunarodnom okruženju...Otpornost srpske na eventualne negativne...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.