Nesreća kod Ušća, 5 povređenih

Izvor: B92, 10.Maj.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod "Ušća", 5 povređenih

Beograd -- Pet osoba je povređeno kada je automobil uleteo na autobusku stanicu kod tržnog centra "Ušće" u Beogradu.

Kako su za RTS rekli svedoci, do nesreće je došlo oko 16:25 kada je automobil naleteo na taksi koji se zaustavio da primi putnike, odbio od njega i uleteo među ljude koji su čekali autobus.

U sudaru su učestvovala tri vozila, a povređeno je četvoro ljudi koji su na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanici čekali autobus i vozač jednog automobila, rečeno je agenciji Beta u Birou za saradnju s medijima MUP-a Srbije.

U policiji nisu mogli da navedu više detalja o sudaru. Na mesto događaja odmah su upućene dve ekipe hitne pomoći.

"Prva ekipa prevezla je u Urgentni centar muškarca od 35 godina koji je imao povrede glave u tupe povrede grudnog koša. Druga ekipa je vozila četiri osobe od kojih su tri sa povredama nogu, dok je četvrta imala povredu glave", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Saobraćaj u tom delu grada se odvija otežano.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU: Automobil uleteo u stanicu kod Ušća, petoro povređenih

Izvor: S media, 10.Maj.2013

Nekoliko osoba povređeno kada je automobil uleteo na autobusku stanicu kod tržnog centra "Ušće" u Beogradu. Ekipe hitne pomoći prevezle povređene u Urgentni centar. Saobraćaj otežan...Kako je potvrđeno S media portalu, povređeno je pet osoba. Muškarac starosti oko 35 godina pretrpeo je povreda...

Nastavak na S media...

NOVI BEOGRAD: Automobil uleteo na autobusko stajalište, 5 povređeno

Izvor: Kurir, 10.Maj.2013

Do nesreće je došlo oko 16.13 časova kada je taksista hteo da se ubaci između parkiranog "stila" i novog fijata koji se kretao srednjom trakom..BEOGRAD - Samo pukom srećom izbegnuta tragedija!..Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na Bulevaru Mihaila Pupina,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.