Izvor: Glas javnosti, 19.Apr.2010, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Milanović novi član SNS

BEOGRAD - Zorana Milanović, bivši savetnik za energetiku Miroljuba Labusa, u vreme kada je bio premijer, novi je član Srpske narpedne stranke, gde će ubuduće voditi Savet za energetiku.

Novog člana naprednjaka predstavio je predsednik SNS Tomislav Nikolić.

Milanovićeva je poručila da joj je čast što je u timu SNS, navodeći da je potrebno da se definiše šta je državni interes u tom sektoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i da "sa tim nema trgovine".

Milanović je naglasila da je stranku G17 plus napustila kada i Labus, pre četiri godine, zbog toga što reforme, prema njenom mišljenju, ne idu brzinom kojom bi trebalo.

U redove naprednjaka pre četiri dana prešao je i nekadašnji službenik generalnog sekretarijata predsedništva Vladimir Cvijan.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.