Nikolić čestitao Uskrs gađanima Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić čestitao Uskrs gađanima Srbije

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je danas građanima Srbije pravoslavne veroispovesti, a posebno Srbima na Kosovu i Metohiji, najveći hrišćanski praznik - Uskrs.

"Hrišćanska vera podrazumeva činjenicu da je Hristos čudesno preokrenuo ukupni smisao ljudskog postojanja i pobedom nad smrću omogućio život. Vera u uskrsnuće Isusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Hrista daje nam snagu da prebrodimo iskušenja, da se žrtvujemo za bližnje, da praštamo onima koji nas ne vole, da praštamo dužnicima svojim", naveo je predsednik.

Predsednik je dodao da svima želi da današnji dan provedu u miru, slozi i ljubavi.

"Hristos Vaskrse, Srećan Uskrs", poručio je Nikolić na kraju čestitke građanima Srbije
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nikolić čestitao Uskrs gađanima Srbije, posebno onima na Kosovu i Metohiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je danas građanima Srbije pravoslavne veroispovesti, a posebno Srbima na Kosovu i Metohiji, najveći hrišćanski praznik - Uskrs..."Hrišćanska vera podrazumeva činjenicu da je Hristos čudesno preokrenuo ukupni smisao ljudskog postojanja i pobedom nad...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.