Nikolić: Poplave nisu razlog za prekid razvojnih planova

Izvor: Politika, 23.Maj.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Poplave nisu razlog za prekid razvojnih planova

BEOGRAD –Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da neophodna brza pomoć za uklanjanje posledica poplava nije razlog za prekid dugoročnih razvojnih planova, saopštio je kabinet predsednika.

„Brza pomoć koja je Srbiji potrebna u ovom teškom trenutku nije razlog da prestanemo da razmišljamo i o dugoročnim razvojnim planovima za našu zemlju”, rekao je Nikolić, koji je razgovarao sa delegacijom Evropske banke za obnovu i razvoj, predvođenom predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << banke Sumom Čakrabartijem.

Nikolić je pozvao Evropsku banku za obnovu i razvoj da se priključi donatorskoj konferenciji za pomoć Srbiji i zemljama regiona posle katastrofalnih poplava, koja će biti održana pod pokroviteljstvom Francuske.

Predsednik Srbije je istakao da je Srbija zahvalna za svaku podršku koju su joj prijatelji uputili.

„Kada Srbija prevaziđe sve nevolje koje su zadesile naše građane imaćemo priliku da razgovaramo i o velikim domaćim preduzećima koja imaju kvalitetne projekte i koja su zainteresovana za saradnju sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj”, rekao je Nikolić.

Beta

objavljeno: 23.05.2014
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Poplave nisu razlog za prekid razvojnih planova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da neophodna brza pomoć za uklanjanje posledica poplava nije razlog za prekid dugoročnih razvojnih planova, saopštio je kabinet predsednika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"EBRD da dođe na donatorski skup"

Izvor: B92, 23.Maj.2014

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić pozvao je EBRD da se priključi donatorskoj konferenciji za pomoć Srbiji i zemljama regiona posle katastrofalnih poplava..."Brza pomoć koja je Srbiji potrebna u ovom teškom trenutku nije razlog da prestanemo da razmišljamo i o dugoročnim razvojnim planovima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.