SEĆANJE: Toše Proeski bi danas napunio 32 godine

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆANJE: Toše Proeski bi danas napunio 32 godine

Na rođendan Proeskog biće objavljen album s najvećim hitovima i poslednjom pesmom „Sve je ovo premalo za kraj“

Tuga.

Toše Proeski danas bi napunio 32 godine.

Njegovi obožavaoci širom Balkana obeležiće, kao i svake godine, tradicionalno njegov rođendan obilaskom groba i spomen-sobe u rodnom Kruševu. Biće održani i koncerti u njegovom rodnom gradu i Skoplju.

Izdavačka kuća „Siti rekords“ danas u prodaju pušta >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << album „Best of Toše“, a na kompilaciji se nalazi i poslednja njegova pesma „Sve je ovo premalo za kraj“, koju je otpevao sam za klavirom.

Tekst je napisala Jelena Trifunović, dok je aranžman uradio Nikša Bratoš. Stihove novog velikog hita Kurir je prvi objavio, a demo-verzija pronađena je u Tošetovom kompjuteru posle njegove smrti 16. oktobra 2007. Proeski je stradao u saobraćajnoj nesreći kod Velike Gradiške u Hrvatskoj, a ove godine se očekuje objavljivanje knjige „Ovo nije kraj“ Sonje Aleksovske Nedelkovske.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rođendan koji nije dočekao: Toše Proeski danas bi napunio 32 godine

Izvor: S media, 25.Jan.2013

Na rođendan Proeskog biće objavljen album s najvećim hitovima i poslednjom pesmom "Sve je ovo premalo za kraj". ..Obožavaoci Tošeta Proeskog širom Balkana obeležiće, kao i svake godine, tradicionalno njegov rođendan obilaskom groba i spomen-sobe u rodnom Kruševu. Biće održani i koncerti u...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.