WTA: Napredak srpskih teniserki, bez promena na vrhu liste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2021, 10:38

WTA: Napredak srpskih teniserki, bez promena na vrhu liste

Srpska teniserka Nina Stojanović je od danas zauzima 110. mesto na WTA listi, što je napredak za tri pozicije u odnosu na prošlonedeljni poredak.

Olga Danilović je popravila plasman za dva mesta i sada je 126. teniserka sveta, a Aleksandra Krunić je na 144. poziciji, što je za četiri mesta bolji plasman nego prošle nedelje.

Prva teniserka sveta i dalje je Australijanka Ešli Barti, ispred Beloruskinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Arine Sabalenke.

Slede dve Cehinje Karolina Pliškova i Barbora Krejčikova, dok je na petom mestu Garbinje Muguruza iz Španije.

Šesta je Ukrajinka Elina Svitolina, dok je sedma Grkinja Marija Sakari.

Tunižanka Ons Žaber napredovala je za šest pozicija i sada je osma teniserka sveta, na devetom mestu je Belinda Benčić iz Švajcarske, dok prvih deset kompletira Japanka Naomi Osaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

WTA LISTA: Na vrhu sve isto, Srpkinje napredovale

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021

Ešli Barti i dalje na prvom mestu...Srpska teniserka Nina Stojanović je od danas zauzima 110. mesto na WTA listi, što je napredak za tri pozicije u odnosu na prošlonedeljni poredak. Olga Danilović je popravila plasman za dva mesta i sada je 126. teniserka sveta, a Aleksandra Krunić je na 144. poziciji,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.