(VIDEO) SERENA NADUVALA PRIČU: Evo kako je stvarno izgledala jurnjava teniserke za lopovom

Izvor: Kurir, 06.Nov.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SERENA NADUVALA PRIČU: Evo kako je stvarno izgledala jurnjava teniserke za lopovom

Američka teniserka Serena Vilijams nedavno je objavila priču da je jurila za lopovom koji joj je ukrao mobilni telefon u restoranu.

Amerikanka je svoju verziju priče objavila na društvenim mrežama. Ona je ovu scenu opisala kao da se radi o akcionom filmu, a sebe je predstavila kao superheroja.

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak koji je demantovao Sereninu priču.

Na snimku se vidi da je nepoznati čovek ukrao mobilni telefon najboljoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << teniserki sveti, ali nije bilo njene jurnjave preko stolica i potere za lopovom.

Više je to izgledalo kao šetnja do čoveka koji je priznao da je ukrao ili slučajno poneo njen telefon i mirno joj vratio.

Iako je Serena preuveličala priču, njen potez je bio hrabar i odlučan, jer je krenula za lopovom.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Opljačkao Serenu Vilijams, pogledajte šta je ona uradila! (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2015, 00:21

Serena Vilijams je doživela veliku neprijatnost ove nedelje kada joj je lopov u jednom restoranu ukrao telefon...Naime, Serena je večerala u srijedu u San Francisku i odjednom je primijetila da je telefon nestao malo nakon što se jedan ”gospodin” vrtio oko stola...Istrčala je brzo napolje i zaustavila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.