Teniska ljubav na prvi pogled, ovacije Đokoviću u Zadru!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2020, 17:45

Teniska ljubav na prvi pogled, ovacije Đokoviću u Zadru!

I hrvatski mediji to ističu u prvi plan posle današnjeg prvog Novakovog nastupa u Zadru.

Preneli smo nešto ranije, Novak Đoković je pobedom započeo učešće na drugom vikendu ''Adria Tour-a'' koji se održava u Zadru.

Savladao je Peđu Krstina sa 4:3, 4:1, a tokom meča, kao i neposredno po završetku, najbolji teniser sveta je dobijao ovacije sa tribina. Pogotovo je to došlo do izražaja u finišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvog seta, kada je Đoković napravio preokret.

''Nole, Nole'', odzvanjalo je od strane oko 4.500 gledalaca u Zadru, a posle meča naš teniser im se zahvalio na sjajnom prijemu.





"Loše sam ušao, ali vratio sam se na kraju prvog seta. Hvala publici, sjajni ste bili. Prvi put sam u Zadru. Od kada smo sleteli svi su ljubazni i gostoprimljivi prema nama. Hvala vam puno", izjavio je Novak posle meča.

-
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole izazvao - Lebrona?! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2020

Da li je vreme za ''jedan na jedan''?..Novak Đoković koristi svaku priliku da se sjajno zabavi tokom ''Adria Tour-a'', a tako je i ovih dana u Zadru...S obzirom da prvi put boravi u ovom ''košarkaškom gradu'', Nole je našao vremena da pokaže i svoje košarkaško umeće...''Lebrone, da li sam spreman...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.