Teniska groznica još trese Niš, Novak sve „oborio s nogu“

Izvor: juGmedia, 06.Feb.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniska groznica još trese Niš, Novak sve „oborio s nogu“

Naša teniska reprezentacija juče je otputovala iz Niša pošto je savladala Ruse sa 4:1, ali teniska groznica još trese Nišlije.

Društvene mreže još su prepune fotografija  ljubitelja tenisa koji su uspeli da se slikaju sa Djokovićem, Zimonjićem, Troickim ili Lajovićem.

Novak je prvenstveno bio na meti obožavalaca i gde god se pojavljivao odmah je bivao „opkoljen“ sa svih strana.

Za mnoge Nišlije, Noletovo učešće u reprezentaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bio je i glavni razlog da kupe ulaznice za teniske mečeve.

Sve žitelje Niša koje su imale priliku da ga vide,  najbolji srpski teniser je proteklih dana bukvalno „oborio s nogu“ svojom ljubaznošću i dostupnošću.

Nole je još jednom dokazao da je apsolutna zvezda medju navijačima svih generacija, od najmladjih do najstarijih, o čemu svedoči i fotografija bakica koje su išle u „Čair“ da gledaju njegov meč.

Biljana Ljubisavljević
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.