Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2012, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniseru Saviću potvrđena doživotna suspenzija

BERN -

Apelacioni sud za sportsku arbitražu u Bernu odbacio je danas žalbu srpskog tenisera Davida Savića na odluku Međunarodne teniske federacije da ga doživotno suspenduje zbog nameštanja rezultata.

Sud je u obrazloženju odluke naveo da su odbačeni argumenti igrača, kao i da su dokazi Jedinice za integritet tenisa, koja se bavi borbom protiv malverzacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neoborivi.

Ipak, Saviću je ukinuta prvobitna novčana kazna od 100.000 dolara.

Srpskom teniseru suspenzija je izrečena 1. oktobra 2011. godine, ali bez objavljivanja detalja.

On je u tom trenutku bio 659. na ATP listi, a najbolji plasman u karijeri ostvario je 2009. godine kada je bio 363. igrač na svetu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.