Teniserke igraju protiv Ruskinja na šljaci u polufinalu Fed kupa

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniserke igraju protiv Ruskinja na šljaci u polufinalu Fed kupa

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće protiv selekcije Rusija u polufinalu Fed kupa na zemljanoj podlozi.

Mečevi su programu 21. i 22. aprila, a Ruskinje su kao domaćini imali pravo izbora podloge na kojoj će se suprotstaviti našim teniserkama u "Mega sport areni".

Takva odluka organizatora polufinalnog okršaja nije iznenadila selektora Dejana Vraneša.

"Izbor je potpuno logičan jer će njihove najbolje teniserke pre Fed kupa igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turnire na šljaci. Što se tiče naših devojaka, mislim da i nama više odgovara šljaka, a da brza podloga nikome ne bi donela prevagu", rekao je Vraneš a prenosi "Sportski žurnal".

Naša Fed kup reprezentacija ostvarila je istorijski uspeh plasmanon u polufinale, a u slučaju poraza ostaje član Svetske grupe.

Povezane vesti: Tarpiščev: Žao mi je što je Srbija ispala Višković: Nedostajala nam je ona stara Ana Ana: Krivo mi je što nisam izvukla singl Ana i Jelena izgubile u dublu, Ruskinje idu dalje Ana: Igrala sam dobro, ali sam propustila šanse
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.