Teniseri iz Niša najbolji na Prvenstvu regiona

Izvor: RadioCity.rs, 28.Okt.2020, 21:42

Teniseri iz Niša najbolji na Prvenstvu regiona

Nikola Cvetanović, takmičar Teniske akademije Živković osvojio je titulu šampiona u konkurenciji do 18 godina. Cvetanović je u finalu bio bolji od Uroša Jovanovića i meč završio sa 2:1 (3/6, 6/0,6/4).Treće mesto su osvijili Mateja Milošević (TAŽ) u muškoj i Luna Urso (TAŽ) i Mina Milosavljević u ženskoj konkurenciji. Prvenstvo je održano u Nišu.
Paralelno sa ovim, održano je prvenstvo u >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Zaječaru  na Prvenstvu regiona  u konkurenciji tenisera i teniserki do 14 godina. Prvo mesto su osvojili Aleksandar Žikić (TAŽ) i Anastasija Cvetković (TAŽ),  bez ijednog izgubljenog set. Drugo mesto je pripalo Jevrosimi Mitić (TAŽ) dok je treće mesto osvojila teniserka Darija Ilić (TAŽ). Treće plasirani u muškoj konkurenicji su Andrija Petrović (TAŽ) i Ognjen Milenović (TAŽ).
Na sportskim igrama mladih u Sarajevu teniser Nikola Jović (TAŽ) osvojio je titulu u muškoj, dok je Anja Stanković (TAŽ) osvojila vicešampionsku titulu u ženskoj konkurenciji. 
Stefan Skobelev (TAŽ) je osvijio titulu na takmičenju ITF turniru u Budimpešti u konkurenciji do 18 godina.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.