TENISKA PREMIJER LIGA: Nadal odustao od takmičenja

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TENISKA PREMIJER LIGA: Nadal odustao od takmičenja

Španski teniser Rafael Nadal otkazao je zbog zdravstvenih problema učešće u prvoj Međunarodnoj premijer ligi (IPTL), krajem novembra u Mombaju.

- Sa žaljenjem vas obaveštavamo da zbog zdravstveih razloga Nadal neće igrati na ovom takmičenju – saopštio je Nadalov stručni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tim.
Dvadesetosmogodišnji Španac je prošlog meseca odustao od US ppena, pošto se nije oporavio od povrede ručnog zgloba desne ruke, koju je zadobio na treningu.
Nadal je trebalo da igra u timu sa bivšim prvim teniserom sveta Amerikancem Pitom Samprasom u takmičenju koje je organizovano kao ekipno, uz učešće četiri tima.
Domaćini takmičenja su i Filipini, Singapur i Ujedinjeni Arapski Emirati, a nadmetanje će biti organizovano po uzoru na indijsku kriket Premijer ligu, uz ukupni nagradni fond od 29,7 miliona dolara.
Učešće u ligi potvrdili su i prvi teniser sveta Novak Đoković, Amerikanka Serena Vilijams, kao i najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović.
Uz njih, igraće još i Britanac Endi Marej, Francuz Žo Vilfred Conga, Ruskinja Marija Šarapova i Dankinja Karolina Voznijacki.
Timovi će se takmičiti u singl i dubl konkurenciji, kao i u miks dublu i singlu legendi.
Đoković će voditi tim koji još čine Karolina Voznijacki, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić, Goran Ivanišević, Malek Džaziri i Martina Hingis, a koji će igrati u Dubaiju 11, 12. i 13. decembra.
Ivanovićeva je u ekipi koju je trebalo da predvodi Nadal, u Mumbaiju, od 6. do 8. decembra, a tu su još Gael Monfis, Rohan Bopana, Sanja Mirza i Fabris Santoro.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


NEZADOVOLJAN: Alonso napušta Ferari na kraju sezone


ŠKULETIĆ SE ZAHUKTAVA: Gol na svakih 93 minuta!


TOP 5 EVROLIGAŠKIH IGRAČA BEZ KLUBA: Dvojica Partizanovaca na listi..






Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.