Srpska teniska nada pobedila dve godine starijeg rivala

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska teniska nada pobedila dve godine starijeg rivala

Najbolji teniser Srbije u juniorskom uzrastu Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo ITF turnira iz M15 serije u grčkom gradu Iraklionu

Međedović je u dva seta 6:0, 6:2, pobedio nemačkog igrača Džejsona Dženisa.

Šesnaestogodišnji Novopazarac, koji je 40. junior na svetu i 1.587. na ATP listi, pobedio je dve godine starijeg Dženisa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sat i tri minuta.

Međedović će u drugom kolu igrati protiv devetnaestogodišnjeg Rusa Aleksandra Ševčenka, koji zauzima 650. poziciju na ATP listi.

Ševčenko je na startu takmičenja na tvrdoj podlozi u Iraklionu pobedio sedmog nosioca i 595. igrača sveta Dastija Bojera iz SAD sa 2:0 u setovima 6:4, 6:3.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.