Srebro za muški tim u para stonom tenisu na EP

Izvor: RTS, 21.Sep.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro za muški tim u para stonom tenisu na EP

Muška reprezentacija Srbije u para stonom tenisu osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Helsinborgu, u Švedskoj. Tim u sastavu Boris Stojiljković, Goran Perlić i Vladan Petković izgubio je u finalu od Francuske sa 2:0, u klasi 1 i 2.
Do finala reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije je došla pobedama u grupi nad Mađarskom (2:0) i Češkom (2:0), uz još jedan poraz od Francuske (2:0), a u polufinalu nad Poljskom od (2:0).

Srbija je takmičenje u Helsinborgu završila sa čak šest medalja, zlatne su osvojili ženska ekipa i Borislava Perić Ranković, a srebro Mitar Palikuća, Nada Matić i Ana Prvulović.
Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić čestitao je parastonoteniserima Srbije. 
"To što vi činite za Srbiju na međunarodnim takmičenjima je svaki put vredno divljenja! Vaš timski duh, upornost i posvećenost su primer i motiv za sve! Bravo, Gorane, Borise i Vladane! Sve čestitke vama, vašem stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije!", naveo je ministar Udovičić u čestitki.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.