Izvor: RTS, 18.Apr.2021, 23:58

Srbija open se vraća u Beograd, sve oči uprte u nebo

Beograd posle devet godina ponovo organizuje turnir iz serije 250. Sve je spremno za početak. Organizatorima veliki problem predstavlja vremenska prognoza, koja najavljuje kišu. Ostaje da se vidi koliko će to poremetiti raspored na turniru. Prvog dana u planu je četiri meča iz glavnog žreba. Prenos je na kanalima RTS-a.
Turnir se igra na šljaci "Teniskog centra Novak", što organizatoru uliva nadu da ukoliko kiša bude slaba može da se igra. Prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana na teren bi trebalo da izađe četiri srpska tenisera - Milojević, Troicki, Petrović i Krajinović. Najbolji teniser sveta Đoković je slobodan u prvom kolu.

Na Centralnom terenu će igrati čak četvorica srpskih tenisera. Program u 12.00 otvaraju Nikola Milojević i Argentinac Federiko Koria.
Posle ovog duela na teren izlaze Viktor Troicki i Marko Čekinato iz Italije.
Prvog dana takmičenja, u večernjem terminu (ne pre 19 časova), igraće Danilo Petrović, čiji je protivnik Džon Milman iz Australije, a poslednji će na teren izaći Filip Krajinović i Stefano Travaglia iz Italije.
U ponedeljak se nastavljaju i kvalifikacije za glavni žreb turnira, a priliku da izbori plasman u nastavak takmičenja imaće i Hamad Međedović koji igra protiv Argentinca Fakunda Bagnisa.
Turnir na terenima "Tensikog centra Novak" počinje u ponedeljak, dok je finale zakazano za nedelju, 25. april.
Nagradni fond turnira je 650.000 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Počinje otvoreno prvenstvo Srbije u tenisu

Izvor: RTS, 19.Apr.2021, 07:25

Posle devet godina pauze, Beograd je domaćin Otvorenog prvenstva Srbije u tenisu koje će se igrati na terenima "Teniskog centra Novak". Ukoliko koša ne poremeti planirani raspored mečeva, u današnjim duelima za plasman u drugo kolo učestvovaće četvorica tenisera Srbije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.