SVE ZBOG JOŠ JEDNE LOPTICE: Francuski teniser kažnjen sa 133.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 18:00

SVE ZBOG JOŠ JEDNE LOPTICE: Francuski teniser kažnjen sa 133.000 evra

Ni to mu nije pomoglo da dođe do pobede.

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) kaznilo je Francuza Iga Gastona sa 144.000 dolara (133.000 evra) zato što je tokom meča sa Hrvatom Bornom Ćorićem na mastersu u Madridu ubacio drugu lopticu u teren.

Gaston je na ovom meču poražen rezultatom 6:3, 6:3. Francuski teniser je od početka godine ukupno zaradio 121.712 dolara.

U saopštenju se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Gastonova kazna najveća u novijoj istoriji ATP-a, pošto je Gaston napravio prekršaj na mastersu. Francuskom teniseru je kazna udvostručena, jer je već jednom upozoren zbog istog poteza. Gaston je 108. na ATP listi.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ATP izrekao najveću kaznu u istoriji VIDEO

Izvor: B92, 22.Maj.2023

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) kaznilo je Francuza Iga Gastona sa 144.000 dolara (133.000 evra)...Razlog je ubacivanje druge loptice na teren tokom meča sa Hrvatom Bornom Ćorićem na Mastersu u Madridu, želeći tako da natera sudiju da poen ponovi...Gaston je na ovom meču poražen rezultatom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.