SAD JE JASNO: Prvi rival Noleta u NOVOJ sezoni biće OVAJ teniser (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD JE JASNO: Prvi rival Noleta u NOVOJ sezoni biće OVAJ teniser (FOTO)

Đoković otvara sezonu u ponedeljak.

Najbolji srpski teniser i svetski broj 2 Novak Đoković prvi meč u 2017. godini imaće na turniru u Dohi protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa. Nemački teniser ima 26 godina i prošlu sezonu je završio na 63. mestu ATP liste. Nema nijednu osvojenu titulu u profi karijeri i do sada se nije susretao sa Đokovićem na terenu.

Jan Lennard Struff finisce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in tribunale https://t.co/gxcy8zdn6n pic.twitter.com/v7UDzb9Q0Q

— Ubitennis (@Ubitennis) 24. децембар 2016.

Prema projekciji žreba, Đoković bi u četvrtfinalu trebalo da igra protiv Markosa Bagdatis, a u polufinalu sa pobednikom duela Ivo Karlović - David Gofan. Prvi teniser sveta Endi Marej imaće teži zadatak na startu, jer će mu rival biti Žeremi Šardi. Škot bi u četvrtfinalu trebalo da igra protiv Filipa Kolšrajberom, a u polufinalu sa boljim iz duela Tomaš Berdih - Žo-Vilfred Conga. Turnir u Dohi startuje u ponedeljak, 2. januara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.