RUS PREJAK ZA MIOMIRA: Medvedev savladao Kecmanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 15:30

RUS PREJAK ZA MIOMIRA: Medvedev savladao Kecmanovića

Sve je rešeno u tri seta.

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u osminu finala na Rolan Garosu pošto je Rus Danil Medvedev slavio u tri seta (6:2, 6:4, 6:2) posle sat i 51 minuta igre. Medevev će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela između Marina Čilića i Žila Simona.

Iako Medvedev nije ljubitelj šljake, Kecmanović je bio gotoov bez šansi u ovom meču. Srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao je brejk priliku već u drugom gemu, ali je nije iskoristio i kazna je stigla već u narednom kada je Rus uspeo da mu oduzme servis. Usledila su tri mirnija gema da bi Medvedev u sedmpom još jednom napravio brejk i zatim osvojio prvi set. Medvedev je, kako se ispostavilo, drugi set rešio u svoju korist već na startu pošto je u prvom gemu uspeo da brejkne Kecmanovića koji nije imao nijednu brejk šansu u tom delu igre i Rus je poveo sa 2:0.

Medevedev je i u trećem setu imao brejk priliku u drugom gemu koju je uspeo Kecmanović da anulira, a zatim i sam propusti šansu da oduzme Rusu servis u trećem. Ipak je Medvedev bio taj koji je stigao do brejka u petom, a zatim i u sedmom gemu, pa je ubrzo i rešio meč makasimalnim rezultatom u svoju korist.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.