Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2020, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvog dana AO na terenu četvorica srpskih tenisera

Prvog dana Otvorenog prvenstva Australije, u ponedeljak, na teren će četvorica srpskih tenisera, a među njima je i Novak Đoković.

Đoković će odbranu titule na Australijan openu početi protiv nemačkog igrača Jana Lenarda Štrufa. Taj meč je poslednji na programu na "Rod Lejver" areni i neće početi pre 11.00 po srednjeevropskom vremenu.

Pre Đokovića na teren će Laslo Đere, Dušan Lajović >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i Filip Krajinović.

Đere će u prvom kolu igrari protiv Japanca Jošihita Nišioke. Taj meč je prvi na terenu broj 15 i počeće sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu. Odmah po završetku tog meča na isti teren će izaći Lajović i Britanac Kajl Edmund.

Krajinović će svoj meč prvog kola igrati na terenu 22 protiv Francuza Kventina Halisa oko 4.00.

Prvog dana prvog grend slem turnira u sezoni na teren će i prva teniserka sveta Ešli Barti čiji će meč protiv Lesje Curenko prethoditi Đokovićevom meču na "Rod Lejver" areni.

U dnevnom terminu na centralnom terenu igraće i Naomi Osaka protiv Marije Buzkove, Serena Vilijams protiv Anastasije Potapove, dok će dnevni program zatvoriti Rodžer Federer i Stiv Džonson.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.