Poznata teniserka učestvovala u udesu sa smrtnim ishodom (FOTO)

Izvor: BKTV News, 30.Jun.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata teniserka učestvovala u udesu sa smrtnim ishodom (FOTO)

Američka policija je saopštila da je teniska zvezda Venus Vilijams učestvovala u saobraćajnoj nesreći sa smrtnim ishodom početkom juna.

Policija je saopštila da se nesreća dogodila 9.juna u blizini kuće teniserke u Palm Bič Springsu na Floridi, a žrtva, Džeromi Barson (78) , je bio putnik u drugom vozilu kojim je upravljala njegova supruga Linda.

Venus Williams at fault in fatal car crash in Florida - police https://t.co/z4siTqQH3s pic.twitter.com/DWW6nKILo7
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Kako piše CNN, Vilijam zanemarila je prvenstvo prolaza po ulasku u raskrsnicu i tako je i došlo do sudara sa drugim vozilom.

Police: Venus Williams at fault in car crash that led to fatality https://t.co/ytOntdt98B

Gospođa je lakše povređena, dok je njen suprug zbrinut u bolnici zbog povreda glave, ali je nažalost preminuo je dve nedelje kasnije.

Tennis star Venus Williams allegedly ‘at fault’ in fatal car crash https://t.co/Bw4DKgQZTC pic.twitter.com/DHNnE1wOM9

Teniserka, koja, kako je ustanovljeno, nije bila pod uticajem droge ili alkohola, izjavila je da je prošla na zeleno svetlo i da nije videla Barsonove kako joj dolaze iz drugog pravca.

Venus Williams: Involved in Deadly and Brutal Car Crash Which Killed 78-Year-Old Man https://t.co/P926CuzmPt

Linda Barson je rekla da je bilo nemoguće da se izbegne sudar sa Venus.

Teniserka je posredstvom svojih zastupnika uputila saučešće porodici nastradalog.

"Ovo je nesrećan slučaj i Venus izražava najdublje saučešće familiji preminulog koji su izgubili voljenu osobu", navodi se u poruci.

Advokat Venus Vilijams Malkolm Kaningem rekao je da je ona ušla vozilom u raskrsnicu dok je na semaforu bilo zeleno, i da je išla brzinom od pet milja na sat (manje od 10 kilometara na sat), kada je drugo vozilo udarilo u njeno.

"Venus Williams was involved in a car crash in Florida that resulted in a fatality, a police spokesman said https://t.co/uzN6Tp2Bmn"

Kako se navodi, Kaningem je u saopštenju u četvrtak rekao da je ona izrazila "najdublje saučešće porodici koja je izgubila voljenu osobu".

Advokat je rekao da Vilijams nije dobila mandatnu kaznu, niti je optužena.

Gradonačelnik Palm Biča, Pol Rodžers izjavio je da se nezgoda istražuje, a da optužnica protiv teniserke nije podignuta.

Novak oduševio svet: Najbolji srpski teniser obradovao devojčicu u očevom naručju (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.