Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2023, 21:43

Održan humanitarni teniski turnir, novac doniran NURDOR-u

NIŠ

Osvajači četvrtog humanitarnog teniskog turnira Naissus open, odigranog na terenima Teniske akademije Živković u Nišu su Mila Ivanov i i Nemanja Marjanović. Čitav prihod sa ovog turnira je kao i ranije doniran organizaciji NURDOR, saopštili su organizatori turnira.

Četvrti humaniatrni teniski turnir Naissus open održan je 8. i 9. jula na terenima TAŽ u Nišu, a okupio je do sada rekordan broj učesnika, preko 50 i ostvario najveći nagradni fond od 141.540 dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji je uručen organizaciji NURDOR.

                                 „ Ljubitelji tenisa iz Niša, Leskovca, Kragujevca, Pirota, Beograda družili su se, igrali tenis i na kraju bili humani. Pored novca prikupljenog na samom turniru, nagradni fond su uvećale i donacije kompanije koje su se odazvale ovoj akciji i pomogle da četvrti Naissus open dostigne rekord kada je nagradni fond u pitanju“, navode u saoštenju organizatori turnira.

                                Što se samog turnira tiče, po prvi put je održan i poseban ženski turnir, a trofej je podigla Mila Ivanov, koja je bila najbolja u mečevima igranim u kružnom sistemu takmičenja. Što se muškog dela tiče, Naissus open je dobio novog šampiona. To je Nemanja Marjanović, koji je u finalu savladao Marjana Stančića rezultatom 2:1, nakon skoro dva sata tenisa.

                                 Ovom prilikom, organizatori Naissus open turnira zahvaljuju svim kompanijama i učesnicima na pomoći, sa nadom da će turnir sledeće godine, kada bude bio organizovan jubilarni peti, okupiti još više ljubitelja tenisa i humanih ljudi.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.